Az alábbi lista csak a közeljövőben történő hulladékszállítási időpontokat mutatja.
Teljes lista

2023. február 9.  (csütörtök)
szelektív
péntek
2023. február 16. - 17.  (csütörtök, péntek)
2023. február 23.  (csütörtök)
szelektív
péntek
zöld
péntek
2023. március 2. - 3.  (csütörtök, péntek)
2023. március 9.  (csütörtök)
szelektív
péntek
2023. március 16. - 17.  (csütörtök, péntek)
2023. március 23.  (csütörtök)
szelektív
péntek
zöld
péntek
2023. március 30. - 31.  (csütörtök, péntek)
2023. április 6.  (csütörtök)
szelektív
péntek
2023. április 13. - 14.  (csütörtök, péntek)
2023. április 20.  (csütörtök)
szelektív
péntek
2023. április 27. - 28.  (csütörtök, péntek)
2023. május 4.  (csütörtök)
szelektív
péntek
zöld
péntek
2023. május 11. - 12.  (csütörtök, péntek)
2023. május 18.  (csütörtök)

Jelmagyarázat

 • Zöldhulladék:

  Bár tudományos definíció egyelőre nincs rá, a hivatalos, logikus és mindenki részéről elfogadott leírás szerint zöldhulladéknak nevezünk minden olyan növényi eredetű maradványt, mely képes önmagától, tehát mindennemű külső tényező nélkül a biológiai lebomlásra. Ez a folyamat gyakorlatilag az úgynevezett komposztálás, amit nagyon sokan vagy félreértenek, vagy csak egyszerűen rosszul alkalmaznak, márpedig ezen a téren rengeteg tényezőt figyelembe kell venni. Alapvetően egy fás- és egy lágy szárú növény rothadási ideje drasztikusan eltér egymástól, vagyis ezeket nem lehet összekeverni, kivéve abban az esetben, ha megfelelő feldolgozáson mentek keresztül, amit az arra szakosodott lerakóhelyeken tudnak biztosítani. Ezért is nagyon lényeges, hogy a zöldhulladék mindig a megfelelő helyre kerüljön, ellenkező esetben nem jó minőségű komposztot kapunk például a kert végében, hanem rothadó növénynyesedék kellemetlen szagokat árasztó szemétkupacát.
  Forrás: zoldhulladek.eu

 • Szelektív:

  A legjobb hulladék a "nem keletkező hulladék", a hulladékhegyek csökkentése mindannyiunk feladata és felelőssége, amit csak közös erőfeszítéssel tudunk elérni. A hulladékkezelési közszolgáltatás megszervezése, működtetése az önkormányzatok kötelessége, a lakosságnak pedig az, hogy ezen szolgáltatásokat igénybe vegye, melyért a hulladék mennyiségével arányos hulladékkezelési díjat fizet.

  A hulladékhegyek csökkentésének egyik lehetősége a szelektív hulladékgyűjtés, mely többek között a számunkra már feleslegessé, használhatatlanná vált hulladékoktól segít bennünket környezetbarát módon megválni.
  Forrás: Wikipédia

  Szelektív hulladéknak minősül:

  • vegyes- illetve kartonpapír
  • PET palack és egyéb műanyag
  • csomagolási alumínium hulladék.
  Forrás: PHG Kft.

 • Vegyes:

  A háztartási hulladék és a háztartási hulladékhoz hasonló hulladéknak azon része, ami különböző anyagú, típusú összetevőkből áll. A vegyes hulladékot a szelektíven gyűjtött hulladéktól elkülönítve, egy másik gyűjtőedénybe gyűjtjük. Ezen hulladékok általában lerakókba vagy hulladékégetőbe kerülnek. A vegyes hulladék sok olyan alkotót tartalmaz, ami újrahasznosítható lenne, például komposztálható szerves anyagok vagy újrahasznosítható műanyagok, fémdobozok. Ezek kiválogatása – amennyiben nem a termelődés helyén, tehát a háztartásokban történik – nagyon költséges és a szennyező anyagok rárakódása miatt komoly minőségromlással jár együtt.
  Forrás: Hasznosítsd!