Nagydorog
2024-09-16 12:00:07

FELHÍVÁS!

INGYENES PADLÁSSZIGETELÉSI PROGRAMRA
NAGYDOROGI CSALÁDI HÁZ TULAJDONOSOK! VÁLLALKOZÁSOK!

Nem vesz részt a 2024’ Otthonfelújítási Programban, de szeretne 25-30% fűtési/hűtési költségmegtakarítást?

Növeljék komfortérzetüket és csökkentsék rezsiköltségüket, az 500.000,-Ft anyag + munkadíj értékben, ingyenesen 25 cm vastagságban elkészített padláshőszigeteléssel, amelyet az önkormányzattal együttműködésben az SZ+C Stúdió Kft. kivitelez.

A JELENTKEZÉSI LAP ITT LETÖLTHETŐ!

2.SZ. MELLÉKLET

3.SZ. MELLÉKLET

4.SZ. MELLÉKLET

 

Jelentkezzen most!

A vissza nem térő lehetőséget a 2021-től érvényben lévő Energia Kötelezettségi Rendszer biztosítja.

A hátoldalon található jelentkezési lap kitöltésével és annak önkormányzatunkhoz személyes, postai vagy elektronikus úton való visszajuttatását követően regisztráljuk. 

Azok jelentkezését várjuk, akik magastetős, saját tulajdonú ingatlannal rendelkeznek és a padlásfödémen még nincsen hőszigetelés. A feltételeknek megfelelő regisztráltak az önkormányzatnál írhatják alá az ingyenesen padlásfödém szigetelés elkészítését biztosító dokumentumokat.

A dokumentumok aláírását követően felveszi a kapcsolatot a tulajdonossal az SZ+C Stúdió Kft képviselője a projekt megvalósítás részleteinek egyeztetése céljából.

A padlásszigetelés mellé a résztvevőknek még egy bruttó 30.000 Ft értékű építőanyag vásárlási utalványt is ad az SZ+C Stúdió Kft.

Az alkalmas jelentkezők feladata mindössze:

-       a padlástér teljes kiürítése

-       az előre egyeztetett 2 alkalommal, a műszaki felmérés, majd a kivitelezés időpontjában tartózkodjon otthon, és biztosítsa a helyszínt

További részletekért érdeklődhet az Önkormányzatnál!

Önkormányzat képviseletében –           Hahn Róbert         ✆ 70/4188443                         Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

SZ+C Stúdió Kft képviseletében - Gligorovics Katalin +36 30 520 2767 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A jelentkezők létszáma nem korlátozott, de a programba való jelentkezés legkésőbbi időpontja 2024. október 15.