Nagydorog
2023.02.27. 8:28

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Nagydorog nagyközség településrendezési tervének készítése elkezdődött. A tervezési munka végeredményeként a település helyi építési szabályzata készül majd el. A helyi építési szabályzat a település sajátosságait figyelembe véve határozza meg az építés helyi rendjét, a telkekre vonatkozó helyi építési követelményeket, jogokat, kötelezettségeket. Építési munkát végezni csak a helyi építési szabályzat és szabályozási terv előírásainak megfelelően lehet, így tehát igen fontos, hogy abban az egyes övezetekre vonatkozóan milyen előírásokat határoznak meg.

 

A tervezési munkát nagyban segítené, ha az Önkormányzat tájékoztatást kapna a község területén tervezett építési tevékenységekről, a lakosság és a helyi vállalkozások által megvalósítani szándékozott új fejlesztési elképzelésekről. A javaslatok között olyan ötleteket is szívesen fogadunk, amelyek megvalósítása a kihasználatlan épületek és telkek hasznosítására, a közterületek, utak, járdák és közművek fejlesztésére vonatkoznak.

Észrevételeit, véleményét a partnerségi rend szabályzata alapján teheti meg írásos formában a

Polgármesteri Hivatal címére/e-mail címére eljuttatva legkésőbb 2023. március 15-ig.

Levelezési cím: 7044 Nagydorog, Kossuth u. 81.

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.