0°C
2020. május 31. ( vasárnap )

Virágültetés
A mai napon közel 3000 db virágpalántát ültettünk el közterületeinken, hogy szebb és komfortosabb legyen településünk.
Bővebben...
Koronavírus szűrővizsgálat
Kérdőíves felméréssel támogatott szűrővizsgálatot indul a 14 éves és annál idősebb lakosok körében május 1. és 14. között.
Bővebben...
E-Önkormányzat kép

Nagydorog Nagyközség Honlapja

Pályázat háziorvosi feladatok ellátására

Pályázat  vegyes háziorvosi feladatok területi ellátási kötelezettséggel, vállalkozói formában történő ellátására

Nagydorog Nagyközség és Bikács Község Önkormányzatainak Képviselő-testületei pályázatot írnak ki az általuk közösen fenntartott körzetben vegyes háziorvosi feladatok, ehhez kapcsolódóan iskola egészségügyi feladatok 2019. április 1-től területi ellátási kötelezettséggel, vállalkozói formában történő ellátására.

 Pályázati feltételek:

A házi gyermekorvosi tevékenységre vonatkozó hatályos jogszabályokban (4/2000. (II. 25) EüM. Rendelet, 18/2000. (II. 25.) Korm. Rendelet) előírt iskolai végzettség, szakképesítés és egyéb feltételek megléte.

 A pályázathoz csatolni kell:

a végzettséget, szakképesítést igazoló okiratok másolatát

részletes, szakmai tevékenységet bemutató önéletrajzot

30 napnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt

alkalmassági vizsgálat meglétét igazoló okmány másolatát

vállalkozói igazolvány/cégkivonat másolatát

nyilatkozatot, mely szerint hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat elbírálásában résztvevők a pályázati anyagot megismerhessék

 

Egyéb információk:

A működtetési jogot (praxisjog) a hatályos jogszabályok alapján az Önkormányzat 2018. április 1. napjától ingyenesen átadja.

A működtetéshez a Nagydorog, Kossuth L. u. 37. sz. és a Bikács, Szabadság tér 1. sz. alatt biztosított rendelő helyiség. A rendelő eszközeit és felszerelését az önkormányzatok biztosítják.

Szolgálati lakás igény esetén biztosított.

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. január 31.

 

A pályázat benyújtásának módja és helye:

 

A pályázatot 1 példányban zárt borítékban kell benyújtani személyesen, vagy postai úton Nagydorog Nagyközség Polgármesterének címezve (7044 Nagydorog, Kossuth u. 81.). A borítékra rá kell írni: „Háziorvosi pályázat” A pályázat elbírálásának határideje: 2019. február 15.

 

A pályázattal kapcsolat bővebb felvilágosítás a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 75/532-019-es telefonszámon Kovács György polgármestertől kérhető.

 

Ön itt van: Főlap Pályázat Pályázat háziorvosi feladatok ellátására