3°C
2021. április 15. ( csütörtök )

Húsvéti séta Nagydorogon
Húsvéti dekoráció készült a Nagydorog főterén
Húsvéti dekoráció készült a Nagydorog főterén
E-Önkormányzat kép

Nagydorog Nagyközség Honlapja

Iskolakezdési támogatás Nagydorogon

Tájékoztatjuk a tisztelt szülőket, hogy 2020. évben a Nagydorogi Széchényi Sándor Általános Iskolába, és a Nagydorogi Szivárvány Óvodába, valamint a Nagydorogi Szivárvány Óvoda Mini Bölcsődéjébe járó, NAGYDOROGI LAKCÍMMEL RENDELKEZŐ ÉS NAGYDOROGON ÉLŐ gyermekek iskolakezdési, óvodakezdési és bölcsődekezdési támogatásban részesülnek. A támogatás mértéke 10.000,- Ft/fő, melynek egy összegben történő kifizetése 2020. augusztus 24-től, 2020. szeptember 30-ig a Nagydorogi Közös Önkormányzati Hivatal házipénztárában történik, az intézményekben leadott névjegyzék alapján. 
Akik a nevezett időpontig (2020 szeptember 30.) nem veszik fel a támogatást, azok számára a határozat jogvesztővé válik, azaz határidőn túli utólagos kifizetésre nincs lehetőség!
Továbbá Nagydorog Nagyközség Önkormányzata támogatásban részesíti a nagydorogi állandó lakcímmel rendelkező középfokú oktatási intézményekben, nappali tagozaton tanuló diákokat is. A támogatás igénybevételéhez iskolalátogatási igazolást kell bemutatni az önkormányzatnál 2020. szeptember 10-ig. A támogatás kifizetése 2020. szeptember 15. után kezdődik és 2020. szeptember 30-ig tart.
Amennyiben az érintettek az igazolást a megadott időpontig az önkormányzatnál nem mutatják be, ill. a támogatási összeget 2020. szeptember 30-ig nem veszik fel, akkor számukra a határozat  jogvesztővé válik!
Akik a hivatali munkaidőben nem tudják személyesen átvenni a támogatást, azok a pénztárosnál egyeztessenek a kifizetés egyéb módjával kapcsolatban a következő telefonszámon: 0675/532-019 7-es mellék.

 

Ön itt van: Főlap Iskolakezdési támogatás Nagydorogon